Instagram, kullanıcılarının gizliliğini ön planda tutan bir platformdur. Bu nedenle, birinin profil URL'sini aldığınızda, o kişi bu durumdan haberdar olmaz. Yani, profilini ziyaret ettiğinizde veya linkini kopyaladığınızda, karşı tarafta herhangi bir bildirim oluşmaz. Bu durum, kullanıcıların daha rahat bir şekilde içeriklerini keşfetmesini ve bağlantı kurmasını sağlar.
Instagram'da profil URL'si alındığında karşı tarafa herhangi bir bildirim gitmez.
Genel
İnstagram'da gizlilik nasıl ayarlanır?
İnstagram'da takip isteklerini iptal etmek mümkün mü?
İnstagram'da işletme istatistikleri nasıl bulunur?
İnstagram'da takipçi listesini nasıl kaldırırım?
İnstagram'da engellenirse ne olur?
İnstagram'da kendi kendine mesaj gönderebilir miyim?
İnstagram'da sıfırdan nasıl büyüyebilirim?
İnstagram'da nasıl selfie videosu çekebilirim?
İnstagram'da bir yorumu nasıl şikayet edebilirim?
İnstagram'da birini aradığında neden direct çıkıyor?